jiejuefangan

Hvor mange ohm er motstandsverdien for Kategori 5E (cat 5e) kabel?

Avhengig av materialet til nettverkskabelen er motstandsverdien forskjellig.

1. Kobberkledd stålnettverkskabel: motstand på 100 meter er ca. 75-100 ohm.Denne kabelen er også den billigste kabelen på markedet, og effekten av kommunikasjonen er ikke særlig god.

2. Kobberkledd aluminiumsnettverkskabel: motstanden på 100 meter er ca. 24-28ohm.Denne typen nettverkskabel selges bedre i markedet, relativt billig, og kommunikasjonsavstand og effekt er god.Men levetiden er ikke så god på grunn av dårlig oksidasjonsmotstand.

3. Kobberkledd sølvnettverkskabel: kobberkledd sølv kalles også høyledende aluminiumsnettverkskabel.Materialet er renere enn kobberkledd aluminium, og motstanden er ca 100 meter og 15 ohm.Kommunikasjonsavstanden er lengre enn kobberkledd nettverkskabel i aluminium.Men dens mangler er de samme som den kobberkledde aluminiumsnettverkskabelen, levetiden om ikke lang, dårlig oksidasjonsmotstand.

4. Kobberkledd kobbernettverkskabel, motstanden til denne nettverkskabelen er ikke liten, 100 meter motstandsverdi er omtrent 42 ohm, ytelsen er generelt god, men den er sterk oksidasjonsmotstand, levetiden er mye lengre enn kobberkledd aluminium.

5. Oksygenfri kobber nettverkskabel: oksygenfri kobber nettverkskabel er minimum motstand, 100 meter motstand er ca 9,5 ohm, denne ledningen er den beste ytelsen på markedet.


Innleggstid: 25. september 2021